Toyota - tillidsvækkende leverandør til det danske erhvervsliv

Toyota har været et af danskernes mest foretrukne bilmærke siden introduktionen i 1963. Grunden er ikke ikke mindst et ufravigeligt kvalitetsprincip samt ønsket og evnen til altid at levere det bedst mulige, inden for en økonomisk rækkevidde.

Siden 1997 har Toyota tilbudt grøn teknologi med 
Toyotas hybridsystem. Her genbruges bla. bremseenergien til acceleration på el-drift og skiftet mellem el- og benzindrift foregår helt ubemærket. Undersøgelser viser at ikke bare benzinøkonomien forbedres men også at køreglæden vender tilbage. Toyotas hybrid teknologi har vist sig at være særdeles stabilt samt levedygtigt og fåes i dag i de fleste Toyota modeller, bl.a. Yaris, Corolla, C-HR, RAV4, Camry og i Prius naturligvis.

Uanset hvilken model du vælger, så får du i Toyota en bil der giver dig en enestående ejerglæde og kundefokus fra Toyota organisationen.

Så går du med planer om at erhvervslease en ny eller brugt Toyota, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Toyota model du har udset dig. Vi stiller gerne vores Toyota- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” erhvervsleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.
Kontakt os eller ring på +45 39 55 98 99, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Ring til os

+45 39 55 98 99

Eller skriv til: info@leasingcar.dk