PÅLIDELIG DRIFT OG OVERKOMMELIGE PRISER MED LEASING AF RENAULT BILER

Renault er en bil der er designet til at være overkommelig i pris men stadig pålidelig i drift. En fornuftig bil at privatlease hos os, så lad os se nærmere på nogle af modellerne vi tilbyder.

Flere og flere minibiler ses på de danske veje, og Renault Clio er en klart vellykket en af slagsen. Den imponerer ganske simpelt med sit høje sikkerhedsniveau og en god kørekomfort. Og vi skal heller ikke glemme at den faktisk har klassens største bagagerum – godt nok på bekostning af en mere beskeden plads på bagsædet.

Skal du have lidt mere plads i bilen og gerne nogle flere familiemedlemmer, kan vi anbefale den charmerende Renault Captur. Det er ganske enkelt en vellykket mini-SUV. Med frække franske forlygter, og lækkert interiør, virker den ganske betagende.

Men er du ude i den store familiefest, så er privatleasing af Renault Grand Scenic det helt rigtige valg. Den ser smart ud og har plads til hele familien.

Går du med planer om at privatlease en ny eller brugt Renault, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Renault du har udset dig. Vi stiller gerne vores Renault- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” privatleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker.
Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.
Kontakt os eller ring på +45 39 55 98 99, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.