Bliv danmarks gladeste bilejer

Som erhversvkunde vil du komme til at værdsætte Toyotas evne til at skabe danmarks mest tilfredse værkstedskunder for 18 år i træk En af årsagerne ikke er ikke mindst et ufravigeligt kvalitetsprincip og et legandarisk ry for en uovertruffen kvalitet i både biler og den efterfølgende service der vil holde din Toyota godt kørende.

I dag er legendariske HiAce erstattet af Toyota ProAce. ProAce er med sin moderne opbygning, mere komfortabel og forhjulstrækket er bedre forberedt til forringet friktion. Vi tilbyder naturligvis også Toyotas øvrige brede udvalg af varebiler som ombyggede personbiler. Tag f.eks et godt kig på Toyota Proace City, RAV4 samt LandCruiser og Hilux modellerne hvis du har tungt materiel der skal flyttes uden for alfarvej.

Uanset hvilken model du vælger, så får du i Toyota en bil der giver dig en enestående ejerglæde og kundefokus fra Toyota organisationen.

Så går du med planer om at lease en ny eller brugt Toyota varebil, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Toyota model du har udset dig. Vi stiller gerne vores Toyota- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” varevognsleasing, der er tilpasset din virksomheds ønsker.
Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.
Kontakt os eller ring på +45 39 55 98 99, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Ring til os

+45 39 55 98 99

Eller skriv til: info@leasingcar.dk