VELKOMMEN TIL CITROËNS VERDEN

Nu behøver man jo ikke være bidt af det franske før man vælger en Citroën som sin næste bil. For det første har Citroën et utroligt bredt udvalg af fornuftige modeller at vælge mellem. Yderligere kan franskmændene noget med design og ikke mindst Citroën, der altid har gået egne veje, når det skulle nyudvikles. Hvis du er bidt af et godt design der er skabt til at holde til hverdagens strabadser skulle du se nærmere på Citroëns Aircross serie.

Er du mere til value for money, vil vi gerne henlede din opmærksomhed på Citroën C1 og Citroën C3 der fås til overkommelige priser. Citroën har naturligvis en stribe familiebiler som Citroên C4 og Citroën C5.
Går din interesse i en Citroëns SUV modeller som går under fællesbetegensle Aircross. Skal der rigtigt meget plads til den store famile har Citroën også en løsning på det med Citroen Spacetourer og den udskældte (læs usexede) men også  elsket, Citroën Berlingo.

Går du med planer om at privatlease en ny eller brugt Citroën, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Citroën du har udset dig og vi stiller gerne vores Citroën- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” privatleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker.
Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.
Kontakt os eller ring på +45 39 55 98 99, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Ring til os

+45 39 55 98 99

Eller skriv til: info@leasingcar.dk