Forsikring

Få en overkommelig forsikring med i den månedlige ydelse...

Indgår du i en aftale om leasing, er du også forpligtiget til at sørge for at bilen er ansvars- og kaskoforsikret. Derfor tilbyder vi nu også en attraktiv bilforsikring, der med fuld kaskodækning, sikrer dig mod en økonomisk lussing, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad koster det?

Prisen er afhængig af hvilken bil du leaser og kan fås fra 399,- kr/md. Vi ser også på din dokumenterede skadefri kørsel, dit kørselsbehov og din bopæl, før vi giver et fordelagtigt forsikringstilbud til dig. Spørg vores leasingkonsulenter og få en god pris eller send en din forspørgsel

Betingelser

Såfremt du får en skade på bilen, skal vi altid kontaktes først, inden det videre forløb igangsættes. Der er en selvriskiko på 5.000 kr. pr. skade der der stammer fra samme uheld. Forsikingens indekseres en gang om året og kan opsiges fra begge parters vedkommende, med en måneds varsel.

Betaling

Forsikringen opkræves sammen med leasingydelsen, altså på måndsbasis.

Hvordan dækker forsikringen når du afleverer en leasingbil?

Når du afleverer den leasede bil efter leasingkontraktens udløb, udbedrer vi almindelig slidtage for vores regning. Alle andre udgifter til reparationer skal du betale. Det betyder, at alle de skader der kan omfattes af en kaskoforsikring skal anmeldes før bilen leveres tilbage. Kaskoforsikringen dækker f.eks. de større buler, du har i bilen, men du skal være opmærksom på, at buler der ikke stammer fra samme uheld, bliver dækket som flere skader og selvrisiko opkræves for hver af disse skader.

Ring til os

+45 39 55 98 99

Eller skriv til: info@leasingcar.dk