FLERE SPØRGSMÅL OG SVAR

Leasing er et andet ord for leje. Med udgangspunkt i dine ønsker finder vi på tværs af bil- mærker og modeller, en bil der passer dig. Med oplysninger om dit forventede kørselsbehov, kan vi hurtigt give dig en månedlig ydelse. Du betaler med andre ord kun for det du bruger.

De månedlige ydelser indeholder brugsret over bilen, service og eventuelle reparationer i leasingperioden. Du får dermed tryghed og stabilitet og skal ikke bekymre dig om, hvor dyr en eventuel reparation bliver. Du har din faste månedlige leasingydelse og behøver heller ikke at forholde dig til værditab. Det er Leasing!

Mht. andre faste udgifter skal du selv sørge for forsikring og grøn ejerafgift til Skat. Vi kan i mange tilfælde hjælpe dig til en billig forsikring, men vi vil ikke stå i vejen for eventuelle samlerabatter osv. hos dit eksisterende forsikringsselskab.

Nej, Kaskoforsikring er et krav ved leasing.

Ja. Efter 12 mdr. kan du opsige din leasingaftale med 1. md. varsel. Der er ingen gebyrer forbundet med fratrædelse som igangsættes ved at sende en mail til info@daugaardbiler.dk, med oplysninger om bilens nummerplade og ønsket udtrædelsesdato.

Alle biler kan leases hos Leasingcar. Fortæl os hvad du går og drømmer om.

Ja, Afhængig af ekstraudstyr og altid efter forudgående aftale med Leasingcar.dk

Det er vigtigt, at du overholder alle serviceintervaller og får bilen til service rettidigt. Ellers er bilen ikke dækket af fabriksgarantien hvilket kan få økonomiske konsekvenser i leasingfor-holdet. Ved indgåelse af aftalen informerer vi om fremtidige serviceeftersyn og andre værkstedsbesøg.

Som var det din egen bil. Du skal kontakte vores værksted og dit forsikringsselskab som herefter overtager sagen.

Du skal altid have din del af registreringsattesten med, du skal kontakte dit forsikringsselskab for at få et rødt eller grønt forsikringsbevis.

En leasingaftale skal min. være på 24 måneder. Der er en grænse for hvor længe det kan betale sig at lease, men det afhænger af bil og kørselbehov.

Ja. Efter 12 mdr. kan du afbryde din leasingaftale med 1. md. varsel. Der er ingen gebyrer forbundet med fratrædelse som igangsættes ved at sende en mail til info@daugaardbiler.dk, med oplysninger om bilens nummerplade og ønsket udtrædelsesdato.

Ja, du kan behandle bilen som din egen. Dog må du ikke lease bilen for en anden fast bruger af bilen.

Ja, men det skal oplyses ved indgåelse af leasingaftalen, da det kan have indflydelse på den månedlige ydelse.

Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen – og eventuelle skader, fejl og mangler bliver dokumenteret. Du får besked, cirka to måneder inden leasingaftalen udløber.

En brugt bil bliver naturligvis slidt. Men der kan være slitage, som ligger ud over det normale, og som vi derfor ikke kan godtage. Typisk hvis det samlede visuelle indtryk er skæmmet, eller bilens tekniske egenskaber ikke er i orden, så bilens værdi er forringet mere end den normale værdiforringelse ved almindelig brug. Der vil være tale om situationer, hvor bilen har været udsat for uheld, er blevet beskadiget eller ikke er blevet behandlet korrekt. Det kan være skader som buler, brud på kofangere, skader på aksler og så videre. Det er vigtigt, at du overholder alle serviceintervaller og får bilen til service rettidigt. Ellers er bilen ikke dækket af fabriksgarantien.

Ring til os

+45 39 55 98 99

Eller skriv til: info@leasingcar.dk